Bruidsstyling 

Van harte gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen!

Op je trouwdag wil je er natuurlijk op je allermooist uitzien, maar vooral ook als jezelf. En dan net een beetje mooier en specialer! Er is van alles mogelijk van helemaal naturel tot een uitgesproken look. Ik verzorg zowel bruidskapsels als bruidsmake-up.

Bruidskapsel

Romantisch, bohemian, modern of elegant? Ik weet zeker dat we het perfecte kapsel voor jou bruiloft kunnen vinden.

Is de lengte van je haar te kort voor het kapsel dat je zou willen of heb je fijn haar? Geen probleem! Ik werk met verschillende vullingen en clip in extentions zodat we bijna iedere gewenste look kunnen creëren!

Bruidsmake-up

Bij een bruidsmake-up vind ik het belangrijk dat je je jezelf blijft voelen. We bespreken daarom tijdens de proefsessie de wensen en kijken wat het beste bij je past zodat jij de beste versie van jezelf wordt en kunt stralen tijdens deze speciale dag.

Ook is het belangrijk dat de make up heel de dag goed blijft zitten. Ik werk daarom uitsluitend met professionele merken zoals MAC, Chanel, Anastasia en meer. 

Proefsessie 

Tijdens de proefsessie bespreken we allereerst je wensen waarna we aan de slag gaan. Samen kijken we naar wat het beste bij je past. Mijn advies is om de proefsessie ongeveer een maand voor de bruiloft in te plannen en het leukste is natuurlijk op de dag waarop ook de jurk nog een keer doorgepast moet worden. Zo heb je meteen een beeld van het hele totaal plaatje! Tijdens/na de proefsessie maak ik foto’s en aantekeningen, zodat je op de dag zelf gegarandeerd bent van dezelfde look. 

Op de dag van de bruiloft kun je wederom naar de salon komen maar je kunt er ook voor kiezen om mij op locatie te laten komen! De salon is normaal gesproken geopend vanaf 8.00 uur. Wil je alles uit jullie trouwdag halen en dus extra vroeg starten? dat kan, dan komt er wel een toeslag bovenop. Uiteraard kan ik ook het haar en/of make-up van de bruidsmeisjes/gasten verzorgen. 

Tarieven

Dit is inclusief:

  • proefsessie bruidskapsel in de salon
  • alle benodigde producten, speldjes, vullingen

Dit is inclusief:

  • proefsessie bruidsmake-up in de salon
  • alle benodigde producten en eventuele kunst wimpers (voor de proefsessie en op de dag zelf)

Dit is inclusief:

  • proefsessie bruidskapsel en bruidsmake-up in de salon
  • alle benodigde producten, speldjes, vullingen
  • eventuele kunst wimpers (voor de proefsessie en op de dag zelf)

Extra mogelijkheden

  • Touch up haar & make-up op locatie
  • Tweede stijl op locatie 
  • Huren van hairextentions

 

* Tarieven 2022, inclusief BTW.
* Reiskosten worden berekend vanaf 15 km, € 0,50 per km plus een
   gereduceerd uurtarief van €40
* Voor 8 uur ’s ochtends starten komt er een extra tarief van €60 per uur
   bovenop de prijs.
* Zondagen en feestdagen 150%

 

Bruidskapsel en bruidsmake-up