Treatments 

Naast de gebruikelijke knip/ kleurbehandelingen is het ook mogelijk om een extra verzorgende behandeling bij te boeken. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden:

Kerastase k-water behandeling

De eerste egaliserende lamellaire behandeling voor intens glanzend en lichtgewicht haar met vloeibare beweging. Lamellaire technologie zorgt voor directe activatie na contact met water voor een vloeibaar en glad oppervlak. K- water word na het wassen aangebracht, uitgespoeld en gestyled zoals gewoonlijk. Het haar is binnen enkele seconde zijdezacht met en glasachtige glans, word beschermd tegen breuk en is gemakkelijk te kammen, fohnen en stylen!

Kerastase Fusio-dose

Een gepersonaliseerde in-salon service behandeling voor directe haartransformatie. Zelfs wie het haar uitstekend verzorgd heeft wel eens een boost nodig. Stress, styling en omgevingsfactoren kunnen het haar geleidelijk verzwakken, waardoor het er droog en dof uitziet en niet meer valt zoals jij het graag wilt. Als dit het geval is, is er een snelle en makkelijke oplossing: Fusio-Dose. Het is een systeem van geconcentreerde formules en boosters die we kunnen personaliseren voor zacht, glanzend en gezond haar. We maken een diagnose van jouw haar en creëren een gepersonaliseerde mix die zich specifiek richt op jouw haarprobleem, met de juiste samenstelling van geconcentreerde actieve stoffen.

Kerastase fusio-Scrub

De nieuwe, intensief reinigende salonservice die in combinatie met essentiële oliën de hoofdhuid en het haar perfect reinigt. De nieuwe, op huidverzorging geïnspireerde behandeling fungeert als een soort gezichtsbehandeling voor de hoofdhuid. Fusio-Scrub is een in-salon service die de hoofdhuid en het haar intensief reinigt en revitaliseert en onzuiverheden verwijdert. Het geeft haar een lichter en luchtiger gevoel tot in de puntjes.

Kerastase chronologiste kaviaar masker

Chronologiste is de ultieme verwennerij voor het haar en werkt als een wondermiddel om futloos haar te reinigen en nieuw leven in te blazen. Het bevat de kenmerkende mimetische kaviaarparels die vlak voor het aanbrengen door het masker worden gemengd. Met dit product wordt de hoofdhuid geregenereerd en gekalmeerd en voelt het haar sterk, veerkrachtig en hersteld aan. Je lokken zijn zijdezacht en stralen met vernieuwd volume.