Nagels

Luxe manicure behandeling 

Tijdens een luxe manicure behandeling bij Bochanen Hair and Beauty worden als eerst de handen en nagels goed gereinigd en ontsmet. Hierna worden de nagels mooi in vorm gevijld en worden de nagelriemen behandeld. De nagels worden gepolijst en kan er indien gewenst een gelpolish worden aangebracht. 

Hierna worden de handen gescrubd om de dode huidcellen te verwijderen. De handen worden gemasseerd met een verzorgende handcrème waarna worden ze ondergedompeld in een heerlijk warm paraffine bad. 

Warme paraffine verzacht, hydrateert en maakt de huid elastischer. Het stimuleert de doorbloeding en verwijderd afvalstoffen. Wanneer de handen weer uit het bad gehaald worden begint de paraffine meteen te stollen.  De handen worden afgedekt met plastic en een zachte handschoen die de warmte vasthouden.

De pakking heeft ongeveer 10 min. nodig om in te werken. Doordat de warme paraffine de huid helemaal afsluit gaan de poriën open staan. Hierdoor kan de handcrème dus extra goed intrekken. Na het inwerken verwijderen we de harde laag paraffine. De handen en nagels zijn nu mooi verzorgt en voelen zijdezacht aan! 

Gelpolish magnetic

Gelpolish is zeer geschikt voor mensen die geen kunstnagels kunnen of willen dragen maar toch mooie en verzorgde nagels willen. Gelpolish is een product wat niet net als een gewone nagellak opdroogt maar uit moet harden onder een UV-lamp. Hierdoor is het veel steviger, beschadigd het minder snel en blijft het een stuk langer zitten. 

Voor het aanbrengen van de lak worden de handen en nagels gereinigd en ontsmet. Daarna worden de nagels en nagelriemen geveild en verzorgd en word er primer aangebracht. Nu word er een basis laag, de gewenste kleur en een toplaag aangebracht. Na het aanbrengen van elke laag word deze uitgehard door middel van een UV-lamp. De laklaag groeit met de natuurlijke nagel mee. Het is daarom aan te raden om de nagels na ongeveer 3 weken weer bij te laten werken. 

Kids manicure behandeling

Ook de kleintjes vinden het leuk om net als mama een verwen momentje te hebben. Deze behandeling bestaat uit het vijlen en verzorgen van de nagels en nagelriemen, een handmassage en handscrub en de nageltjes worden gelakt met een zuurstof doorlatende nagellak die niet schadelijk is, deze krijgen ze na de behandeling ook mee naar huis.